kosmima-ws-dwro

Η επιλογή του δώρου οποιασδήποτε περίστασης είναι μια ουσιαστική χειρονομία που θέλει σκέψη. Τα ασημένια κοσμήματα αποτελούν εδώ και καιρό μια δημοφιλή επιλογή για κάθε ξεχωριστή γιορτή ή περίσταση. Μπορείς να δείξεις πόσο πολύ νοιάζεσαι για εκείνη μέσα από ένα κόσμημα. Για αυτό λοιπόν, θα σε καθοδηγήσουμε μέσα από τα παρακάτω βήματα για να επιλέξεις το τέλειο κόσμημα για το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Προσωπικό στυλ

Παρατήρησε τα κοσμήματα που φοράει και προσπάθησε να προσδιορίσεις τις προτιμήσεις της. Της αρέσουν τα απλά, κομψά και διακριτικά κοσμήματα ή τα πιο τολμηρά σχέδια; Φοράει μεγάλους κρίκους ή προτιμάει τα πολλά μικρά κρικάκια? Συνήθως, γεμίζει τα χέρια της με βεράκια ή φοράει ένα μεγάλο statement δαχτυλίδι? Μπερδεύει τα μέταλλα και τα χρώματα στις επιλογές της? Φοράει ένα διακριτικό κολιέ ή προτιμάει το layering? Παρατήρησε το στυλ της και επέλεξε ένα από τα μοντέρνα κοσμήματα από τις συλλογές μας Cutie Cute Jewerly.

Ανάλογα την περίσταση

Η περίσταση για την οποία κάνεις το δώρο μπορεί να επηρεάσει το κόσμημα που θα επιλέξεις . Για παράδειγμα, μπορεί να θέλεις να επιλέξεις ένα πιο επίσημο κόσμημα για έναν γάμο ή για τα γενέθλια της ή μπορεί να θέλεις να της πάρεις κάτι πιο καθημερινό που δεν θα αποχωρίζεται. Όπως και να έχει, είναι σημαντικός ο λόγος που κάνεις ένα δώρο για το τι τελικά θα επιλέξεις.

Ποιο είναι το γούστο της?

Πολύ σημαντικό στην επιλογή ενός κοσμήματος – το γούστο της! Εάν δεν είσαι σίγουρη για τις προτιμήσεις της, σκέψου το στυλ της, τα ρούχα που επιλέγει, το χρώμα της επιδερμίδας της ή των ματιών της, τις συνήθειες της ή τις δραστηριότητες της.

Χρυσό ή ροζ επιχρυσωμένο ασήμι?

Ασήμι 925, αλλά σε τι χρωματισμό και επιχρύσωση? Σίγουρα έχει να κάνει με το γούστο σου αλλά και το δικό της. Θα πρέπει να δεις τι φοράει, τι συνδυασμούς κάνει αλλά και την περίσταση που θα φορεθεί.

Τα χρυσά κοσμήματα έχουν διαχρονική αξία και συχνά θεωρούνται κλασικά. Ο χρυσός διαχρονικά αντιπροσωπεύει τον πλούτο και την επιτυχία. Στις συλλογές μας θα βρεις πολλά μοντέρνα σχέδια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και θα την συντροφεύσουν σε κάθε περίσταση.

Τα κοσμήματα σε ροζ χρυσό έχουν μια ζεστή, ρομαντική διάθεση και είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή.

Τα επιροδιομένα κοσμήματα που έχουν το ασημί χρώμα είναι μια πιο καθημερινή επιλογή. Φοριούνται πιο εύκολα και συμβολίζουν την αγνότητα και αθωότητα.

Ότι και να επιλέξεις όμως θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τα κοσμήματα σε ασήμι 925 είναι μια καλή επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμό.

Επίλεξε ένα κόσμημα με αξία

Στη επιλογή που θα κάνεις πάντα να επιλέγεις ένα κόσμημα που έχει αξία σε εκείνη που θα το δωρίσεις. Δες την Love & Heart Collection μας για να πάρεις ιδέες!

Το σωστό μέγεθος

Αν επιλέξεις να της πάρεις δαχτυλίδι, είναι σημαντικό να γνωρίζεις το μέγεθος της για να διασφαλίσεις τη σωστή εφαρμογή. Eξαιρετική επιλογή αν δεν γνωρίζεις το μέγεθος της είναι και τα ανοιγόμενα δαχτυλίδια μας που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά μεγέθη δαχτύλων. Συνήθως έχουν ανοιχτό σχεδιασμό και μπορούν να σφίγγουν ή να χαλαρώνουν για να εφαρμόζουν άνετα στο δάχτυλο. Δες τα.

Μην ξεχνάς, ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του τέλειου δώρου είναι η επιλογή ενός κοσμήματος που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ της.

Αν θέλεις βοήθεια για να επιλέξεις το τέλειο δώρο, η ομάδα του Cutiecute Jewelry είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Ιδέες για δώρα!

Untitled design Πως να επιλέξεις το τέλειο δώρο - ασήμι 925

Καλάθι

Back to Top