blog website photos Τα trends της φετινής άνοιξης - ασήμι 925

Κοσμήματα και μόδα! Άνοιξη και χαρούμενη διάθεση! Όταν μιλάμε για νέες τάσεις στη μόδα δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα κοσμήματα, καθώς αυτά απογειώνουν το look σου.

Τα ανοιξιάτικα trend στα κοσμήματα περιλαμβάνουν συνήθως σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση με έντονα και τολμηρά χρώματα. Ας δούμε μερικά από αυτά τα trend που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις το look σου και να είσαι πάντα στη μόδα!

Κοσμήματα σε φλοράλ σχέδια

Καθώς ο καιρός μαλακώνει και αρχίζει να ζεσταίνει, τα φλοράλ κοσμήματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Διακριτικά σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού, κολιέ με περίπλοκα floral σχέδια και σχήματα, βραχιόλια με charms σε σχήμα λουλουδιού.

Πολύχρωμες πέτρες

Οι πολύχρωμες πετρούλες είναι τάση για αυτήν την άνοιξη και προσθέτουν χρώμα σε κάθε ντύσιμο. Φέτος θα δούμε κοσμήματα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους όπως σμαράγδι, ζαφείρι και ρουμπίνι, καθώς και άλλες επιλογές σε ζιργκόν σε κιτρίνο, γαλάζιο ή πράσινο χρώμα.
Τα statement σκουλαρίκια είναι πάντα στην μόδα, όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά ειδικά την άνοιξη θα κάνουν το ντεμπούτο τους . Σκουλαρίκια σε τολμηρά σχήματα και χρώματα, όπως μεγάλους κρίκους και μεγάλα καρφωτά σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού.

Layering

Το γνωστό και πολυαγαπημένο σε όλες μας layering! Τα πολλά κολιέ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσθέσεις ένα παιχνιδιάρικο ύφος στο ντύσιμo σου. Φέτος την άνοιξη, δοκίμασε να πειραματιστείς με συνδυασμούς όπως χρυσές αλυσίδες, πέρλες και πολλά πολλά χρώματα. Το mix & match είναι και φέτος στη μόδα!

Ξεχώρισε αυτή την άνοιξη με όμορφα παστέλ χρώματα, φλοράλ σχέδια και διαφορετικά υλικά!

Η νέα μας συλλογή επικεντρώνεται σε κοσμήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, υποαλλεργικό και αδιάβροχο! και σύντομα θα σε κερδίσει!

Αν θέλεις βοήθεια για να επιλέξεις τα κοσμήματα που θα ξεχωρίσεις αυτή την άνοιξη , η ομάδα του Cutiecute Jewelry είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

0289584 357 M0 Τα trends της φετινής άνοιξης - ασήμι 925

Καλάθι

Back to Top