blog layering cutiecutejewelry Τι είναι το layering στα κοσμήματα και 5 tips για να το κάνεις like a pro. - ασήμι 925

Το layering είναι ο συνδυασμός πολλών κοσμημάτων μεταξύ τους! Έχει μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας και είναι το απόλυτο trend της άνοιξης και του καλοκαιριού. Για να μην το παρακάνεις όμως σου έχω μερικές συμβουλές!

Το πάρτυ ξεκινάει! 

Συμβουλή νούμερο 1 

ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινάμε το layering δεν ξέρουμε που να σταματήσουμε. Τρελαινόμαστε να συνδυάζουμε τα κοσμήματα μας και να φοράμε όσα πιο πολλά μπορούμε, ιδιαίτερα μετά από τόσους μήνες καραντίνας! 

Όμως όταν κάνεις layering υπάρχει μια παγίδα, να θέλουμε να τα φορέσουμε ΟΛΑ. Για αυτό λοιπόν όταν αποφασίσεις να ξεκινήσεις το πάρτυ καλό είναι να επιλέξεις ένα στυλ κοσμημάτων για να συνδυάσεις. Δηλαδή, να κάνεις layering σε κολιέ ή layering σε βραχιόλια. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην το παρακάνεις. Η μόνη εξαίρεση είναι αν τα κοσμήματα είναι λεπτεπίλεπτα,τότε κάνε όσα layering θέλεις! 

Συμβουλή νούμερο 2

ΔΙΑΛΕΞΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΚΗ

Όταν κάνεις layering σε κολιέ, φρόντισε να διαλέξεις διαφορετικά μήκη, αφενός γιατί αν έχουν το ίδιο μήκος δεν φαίνονται και αφετέρου μπερδεύονται μεταξύ τους. Ισχύει το ίδιο και για το layering των βραχιολιών, διάλεξε διαφορετικά μήκη ή κούμπωσε τα διαφορετικά έτσι ώστε να μην καταλήξουν όλα στο ίδιο μερος του καρπού. 

Συμβουλή νούμερο 3

ΕΠΕΛΕΞΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΥΛ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΥΛΙΚΑ κ.λπ.

 Φυσικά και το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του layering είναι να δείξεις τη δημιουργικότητα σου. Όταν συνδυάζεις δαχτυλίδια φρόντισε να δοκιμάσεις ένα δαχτυλίδι μεγάλο με πέτρα και ένα βεράκι μαζί. Όταν συνδιάζεις κολιέ μπορείς να δοκιμάσεις κοντά λεπτεπίλεπτα με μακρυά με πέρλες ή με κάποιο σχέδιο. Μέρος της διασκέδασης είναι τα διαφορετικά μέταλλα ή χρώματα μέταλλου, έτσι δοκίμασε το ασημένιο ροζ χρυσό με το ασημί, ή το ροζ χρυσό με το χρυσό επιχρύσωμα. Ο σκοπός του layering έτσι και αλλιώς είναι η μίξη και η διασκέδαση!

Συμβουλή νούμερο 4

ΛΕΠΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Γενικότερα όταν κάνεις layering μην χρησιμοποιείς πολύ χοντροκομμένα κοσμήματα μαζί. Τα δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ που θα φορέσεις κοίτα να είναι λεπτά έτσι ώστε να δείχνει όλο το look σου κομψό. 

Συμβουλή νούμερο 5

ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Όσο πιο απλά είναι τα ρούχα σου όταν κάνεις layering κοσμημάτων,  τόσο πιο πολύ θα αναδείξεις τα κοσμήματα σου. Φρόντισε να ταιριάζουν τα κοσμήματα με τα ρούχα σου. Για παράδειγμα, αν κάνεις layering με κολιέ φόρεσε μια μονόχρωμη μπλούζα έτσι ώστε να τονίσεις τα κολιέ σου. Αν φοράς πολλά βραχιόλια, κοίτα να φοράς κοντομάνικο ή τράβηξε τα μανίκια σου πιο ψηλά.

Σκοπός του layering είναι η διασκέδαση και η δημιουργικότητα! Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και θα αναδείξεις την προσωπικότητα σου με στυλ!

Αν πάλι θέλεις βοήθεια και έχει μπερδευτεί πως θα πετύχεις το layering που σου ταιριάζει, η ομάδα του Cutiecute jewelry είναι εδώ για να σε βοηθήσει!

Δες τηη συλλογή κοσμημάτων μας Cutie Cute Jewelry εδώ

Καλάθι

Back to Top